Garagedeur berekenen

/Garagedeur berekenen

Een ruime keuze

Configureer zelf uw garagedeur binnen een paar minuten!  Simpel, snel en makkelijk. Onze garagedeuren / sectionaaldeuren bestaan uit 3 type’s, de Budget (R30), de Standaard (R40) en de DeLuxe (TL).

De Budget deuren zijn uitgevoerd met extensieveren, zijn 30mm dik en zijn alleen in paneeltype Midrib Woodgrain en in de kleuren wit Ral9016 en Antraciet grijs Ral 7016 beschikbaar. Deze deur is enkel in standaard maten beschikbaar.

De Standaard deuren zijn uitgevoerd met extensieveren, zijn 40mm dik en worden op maat gemaakt tot maximaal 350cm
breed en maximaal 250cm hoog, deze deuren kunnen in iedere kleur en vele optie’s geleverd worden.

De DeLuxe deuren zijn uitgevoerd met torsieveren, zijn 40mm dik en worden op maat gemaakt tot maximaal 600cm
breed en maximaal 300cm hoog, deze deuren kunnen in iedere kleur maar ook metallic lakken en specials gespoten worden, ook zijn er vele optie’s beschikbaar. Tevens is dit type deur uit te voeren met een loopdeur.

Extra stevigheid door stalen panelen

Alle panelen zijn vervaardigd uit dubbelwandig vuurverzinkt staat met een vulling van PolyUrethaanschuim met vingerknelbeveiliging.

  1. CFK vrije PolyUrethaanschuim isolatie
  2. Staal
  3. Zinklaag
  4. Primer
  5. UV-bestendige coating
  6. Polyester coating, gerandeerd langdurig kleurechtheid zonder onderhoud

Bereken uw voordeel!

Met onze calculators kunt u makkelijk en snel zelf uw garagedeur, openslaande deur, zijwaardse deur, rolluik en/of rolpoort berekenen en bestellen. Bekijk meer informatie over garagedeuren in Beuningen, Heesch, Nijmegen, Nuland, Oss, Ravenstein, Rosmalen, Schaijk, Schijndel, Uden, Veghel, Vinkel en Wijchen.