Screens

/Screens

Een ruime keus aan screens

Wij bieden verschillende soorten screens aan die gebruikt kunnen worden om de warmte buiten te laten zonder dat het helemaal donker wordt. We bieden een breed scale aan vormen en kleuren van kasten en geleiders aan, evenals een breed scala aan doeken waardoor er altij iets voor u tussen zit.

Standaard screens

Een standaard screen is goedkoper dan een ritsscreen. Een standaard screen heeft niet de kenmerkende rits (of pees) die een ritsscreen wel heeft.  Het doek van een standaard screen loopt los langs de geleiders naar beneden.

Ritsscreens

Ritsscreens worden in de zijgeleiding geritst waardoor ze windvast zijn tot windkracht 6. Je kan ze dan ook gerust bij veel wind naar beneden laten. Daarnaast zijn screens met een ritssysteem voor grote maten geen probleem. Er zijn afmetingen mogelijk tot maar liefst 6 meter breed of hoog. Waar vroeger nog wel eens gekozen werd voor een basis screen zijn tegenwoordig de zip screens dé standaard. Ze bieden niet alleen voordelen bij veel wind, maar kunnen ook als insectenwering (hor) fungeren en hangen strakker en daardoor eleganter.

Screens koord lock

Een Screen koord lock is in de basis hetzelfde als een standaard screen. Echter word het doek doormiddel van koorden uit de bak getrokken waardoor de screen koord lock vrijwel horizontaal gemonteerd kan worden zonder dat het doek slap hangt. De screen koord lock word vaak toegepast op lichtstraten.

Bereken uw voordeel!

Met onze calculators kunt u makkelijk en snel zelf uw garagedeur, openslaande deur, zijwaardse deur, rolluik en/of rolpoort berekenen en bestellen. Bekijk meer informatie over garagedeuren in Beuningen, Heesch, Nijmegen, Nuland, Oss, Ravenstein, Rosmalen, Schaijk, Schijndel, Uden, Veghel, Vinkel en Wijchen.