Garagedeuren Beuningen

/Garagedeuren Beuningen

Garagedeuren voor scherpe prijzen

Heeft u nieuwe garagedeuren nodig in Beuningen? Kijk dan eens naar het ruime aanbod van JK Garagedeuren. Wij hebben onze deuren eenvoudig ingedeeld in Budget (R30), Standaard (R40) en DeLuxe (TL) deuren. Selecteer snel, simpel en gemakkelijk wat uw wensen zijn in Beuningen. U ontvangt dan direct een helder overzicht inclusief een scherpe prijs. Bezoek onze showroom, lees verder of configureer direct uw gewenste garagedeuren voor in Beuningen.

Ons assortiment garagedeuren

In ons grote assortiment deuren zit geheid ook uw ideale garagedeur voor in Beuningen. Heeft u genoeg aan een eenvoudige Budget deur? Deze is uitgevoerd met extensieveren, standaard wit (Ral9016) van kleur, 30 mm dik en leverbaar in enkele standaardmaten. Mag het u iets meer maatwerk zijn? Bekijk dan ons aanbod in Standaard deuren. Deze zijn uitgevoerd met extensieveren, in elke kleur te bestellen, 40 mm dik en reiken tot maximaal 300 cm breed en 250 cm hoog. De meest exclusieve optie is de DeLuxe deur. Deze is uitgevoerd met torsieveren, in elke kleur en zelfs in metallic lakken en specials te bestellen, 40 mm dik en precies op maat te bestellen tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Welke deur geniet uw voorkeur?

Hoe uw nieuwe deur in Beuningen zo stevig kan zijn

Omdat een garagedeur veel moet kunnen verduren, voorzien wij onze deuren van solide verbindingselementen en een uiterst stevige constructie. Zo is een paneel van onze garagedeur standaard opgebouwd uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren Beuningen

Kies voor onze kwalitatieve en veilige garagedeuren

Wij verzekeren u graag van het feit dat onze deuren voldoen aan alle gestelde eisen. Dit maakt ze volkomen kwalitatief en veilig. Ten eerste zijn ze geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Ten tweede zijn ze getest volgens de Europese standaard EN 13241-1. Ten derde voldoen ze aan alle CE-normeringen. Tot slot zijn ze voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Wilt u ook deuren die gerealiseerd zijn aan de hand van een bewezen kwaliteitssysteem? Kies ons dan als uw professionele partner in Beuningen voor hoogwaardige garagedeuren.

Welke garagedeuren mogen naar Beuningen?

Configureer online welke garagedeur u wenst in Beuningen. Kies een maatvoering, kleur, vering, (eventuele) vensters, montagewijze en afwerking. Dan tonen wij tegen welke scherpe prijs u deze deur kunt aanschaffen. Heeft u interesse in een aankoop? Plan dan een afspraak met ons via ons online contactformulier, 085-3030296 of contact@jkgaragedeuren.nl. Dan leveren wij straks uw ideale garagedeuren in Beuningen!