Garagedeuren Heesch

/Garagedeuren Heesch

Behoefte aan nieuwe garagedeuren?

Wilt u nieuwe garagedeuren in Heesch? Bestel deze dan bij JK Garagedeuren. Wij zijn een betrouwbare en ervaren leverancier van allerhande deuren. Deze kunt u zelf simpel, snel en makkelijk online configureren. Wij leveren de deuren Budget (R30), Standaard (R40) en DeLuxe (TL). Aan welk soort deur heeft u behoefte in Heesch? Kijk gerust eens rond of uw ideale garagedeuren voor in Heesch bij ons te bestellen zijn.

Onze garagedeuren

Voor elk soort garage in Heesch hebben wij de juiste deuren. Zo zijn er de Budget deuren. Deze zijn uitgevoerd met extensieveren, zijn 30 mm dik en in standaard wit (Ral9016) en in enkele standaard maten te bestellen. De Standaard deuren zijn ook uitgevoerd met extensieveren, zijn 40 mm dik, bestelbaar in elke kleur en leverbaar tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Tot slot de DeLuxe deuren. Deze zijn uitgevoerd met torsieveren, 40 mm dik en leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Deze deuren zijn te bestellen in elke kleur, maar ook in metallic lakken en specials.

Extra stevige deuren in Heesch

Wij begrijpen als geen ander dat u optimaal wilt vertrouwen op uw deuren. Daarom realiseren wij onze deuren zeer stevig. Zo zijn ze vervaardigd uit dubbelwandig vuurverzinkt staal met een vulling van PolyUrethaanschuim met vingerknelbeveiliging. Hierbij de volledige beschrijving van de zes bestanddelen van een paneel:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim isolatie
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating, gegarandeerd langdurig kleurechtheid zonder onderhoud

Onze garagedeuren bieden kwaliteit en veiligheid

Onze deuren zijn geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Daarnaast zijn ze dusdanig getest dat ze voldoen aan de strenge CE-normeringen volgens de Europese standaard EN 13241-1. Bovendien zijn onze panelen voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en componenten die een veilig gebruik garanderen. Kortom, ons kwaliteitssysteem en onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om in Heesch hoogwaardige garagedeuren in topkwaliteit te leveren.

Wij leveren graag uw nieuwe garagedeuren in Heesch

Wilt u nieuwe, stevige en kwalitatieve deuren in Heesch? Bestel deze geheel zelfstandig online bij ons. U kunt al uw wensen eigenhandig selecteren. Van de maatvoering, de kleur en de vering, tot eventuele vensters en de afwerking. Bestel direct of laat uw vragen achter op ons online contactformulier. U kunt ons bellen via 085-3030296 en mailen via contact@jkgaragedeuren.nl. Dan bezit u straks ook ideale garagedeuren in Heesch!

Garagedeuren Heesch