Garagedeuren Nijmegen

/Garagedeuren Nijmegen

Eenvoudig nieuwe garagedeuren bestellen

Als u nieuwe garagedeuren in Nijmegen wenst, bent u bij JK Garagedeuren aan het juiste adres. Bij ons kunt u snel, simpel en gemakkelijk aangeven wat uw wensen zijn in Nijmegen. Kies voor een Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) deur. Wij tonen u direct een duidelijke prijs. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met ons. Breng een bezoekje aan onze showroom, lees verder voor meer informatie of configureer meteen uw ideale garagedeuren in Nijmegen.

Onze collectie garagedeuren

Ook voor uw garage in Nijmegen hebben wij de ideale deur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Budget deur? Uitgevoerd met extensieveren, 30 mm dik, standaard wit (Ral9016) en in diverse standaard maten te bestellen. Wilt u echt maatwerk? Kies dan voor onze Standaard deuren. Uitgevoerd met extensieveren, 40 mm dik, in elke kleur te bestellen en leverbaar tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Voor optimale stevigheid en uitstraling is de DeLuxe deur geschikt. Uitgevoerd met torsieveren, 40 mm dik en exact op maat te bestellen tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Uiteraard is ook deze deur in elke kleur en zelfs in metallic lakken en specials te realiseren. Welke deur wilt u?

De bestanddelen van uw nieuwe deur in Nijmegen

Wij weten als geen ander dat een garagedeur veel moet kunnen verduren. Daarom voorzien wij onze deuren van solide verbindingselementen en een uiterst stevige constructie. Zo bestaat een paneel bijvoorbeeld standaard uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim isolatie
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren Nijmegen

Onze garagedeuren garanderen kwaliteit en veiligheid

Onze deuren zijn uiterst kwalitatief en veilig. Dit kunnen wij u verzekeren, omdat onze deuren voldoen aan alle gestelde eisen. Zo zijn ze geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard, getest volgens de Europese standaard EN 13241-1, voldoen ze aan alle CE-normeringen en zijn ze voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Kortom, wij hanteren een bewezen kwaliteitssysteem. Dit maakt ons uw professionele partner in Nijmegen voor hoogwaardige garagedeuren.

Wij hebben uw nieuwe garagedeuren voor in Nijmegen

Wij ontdekken graag welke garagedeur volledig voldoet aan uw wensen in Nijmegen. Geef online aan welke maatvoering, kleur, vering, (eventuele) vensters, montagewijze en afwerking u wenst. Dan tonen wij u direct een scherpe prijs. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak via ons online contactformulier, via 085-3030296 of via contact@jkgaragedeuren.nl. Wij realiseren graag uw ideale garagedeuren in Nijmegen!