Garagedeuren Nuland

/Garagedeuren Nuland

Uw leverancier van kwalitatieve garagedeuren

Bent u op zoek naar veilige en kwalitatieve garagedeuren in omgeving Nuland? Zoek niet verder. JK Garagedeuren is uw betrouwbare en bewezen leverancier. Wij hebben de juiste deur voor elke garage in Nuland. Wilt u een Budget (R30), Standaard (R40) en DeLuxe (TL) deur bestellen? Welke keus u ook maakt, het configureren verloopt snel, simpel en gemakkelijk. Selecteert wat u wilt, dan ziet u direct de prijs. Maak daarna een afspraak met ons, zodat wij de juiste garagedeuren in Nuland kunnen leveren.

Welke garagedeuren wenst u?

Heeft u al een idee van welk soort garagedeur u in Nuland wenst? Wat denkt u bijvoorbeeld van onze Budget deur? Deze is eenvoudig, wit, 30 mm dik, in standaard maten te bestellen en uitgevoerd met extensieveren. Als u meer te spenderen heeft aan uw nieuwe deuren, bieden onze Standaard deuren wellicht uitkomst. Ook uitgevoerd met extensieveren, maar maar liefst 40 mm dik en in elke kleur en maat (tot maximaal 300 cm breed en 250 cm hoog) te bestellen. Onze meest exclusieve optie, deur DeLuxe, is uitgevoerd met torsieveren, in elke kleur en metallic lak te bestellen en leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Welke variant wenst u?

Garagedeuren Nuland

De basis van uw nieuwe deur in Nuland

Omdat deuren van garages veel te verdragen hebben, moeten zij erg sterk zijn. Wij zorgen hiervoor met een zeer solide basis en uiterst stevige constructie. Zo zijn de panelen van onze deuren opgebouwd uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Onze garagedeuren voldoen aan alle eisen

Onze deuren zijn volkomen veilig en van zeer hoge kwaliteit. Wij zien erop na dat al onze deuren geproduceerd worden volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. En getest worden volgens de Europese standaard EN 13241-1. En voldoen aan de CE-normeringen. U begrijpt, ons kwaliteitssysteem is waterdicht. Ook veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij voorzien elke deur van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Kortom, kies ook in Nuland voor onze hoogwaardige garagedeuren.

Selecteer uw gewenste garagedeuren in Nuland

Via onze online configuratie hoeft u enkel aan te geven wat uw wensen zijn in Nuland. Vul een bepaalde maatvoering, kleur, vering, (eventuele) vensters, montagewijze en afwerking in, en er verschijnt een scherpe prijs. Gaat u hiermee akkoord? Maak dan een afspraak met ons via 085-3030296, via contact@jkgaragedeuren.nl of via ons online contactformulier. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden aangaande garagedeuren in Nuland!