Garagedeuren Oss

/Garagedeuren Oss

Nieuwe garagedeuren nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor nieuwe garagedeuren in Oss? Maak dan kennis met JK Garagedeuren. Onze deuren zijn simpel, snel en makkelijk binnen een paar minuten te configureren. Wij leveren 3 types deuren: de Budget (R30), de Standaard (R40) en de DeLuxe (TL). Lees verder om te ontdekken of er iets tussen zit waar u in Oss behoefte aan heeft. Of bestel direct uw nieuwe garagedeuren voor in Oss.

Ons aanbod in garagedeuren

Weet u al wat voor een deuren u wenst in Oss? Wij vertellen u graag wat meer over ons aanbod. De Budget deuren zijn uitgevoerd met extensieveren. Deze deuren zijn 30 mm dik en zijn in standaard wit (Ral9016) en in enkele standaard maten beschikbaar. De Standaard deuren zijn ook uitgevoerd met extensieveren, zijn 40 mm dik en worden op maat gemaakt tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Deze deuren kunnen in elke kleur en vele opties geleverd worden. De DeLuxe deuren zijn uitgevoerd met torsieveren, zijn 40 mm dik en worden op maat gemaakt tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Deze deuren kunnen in iedere kleur, maar ook in metallic lakken en specials gespoten worden.

Kies voor extra stevigheid in Oss

U wilt natuurlijk volledig kunnen vertrouwen op uw nieuwe deuren. Met onze deuren komt dat helemaal goed. Deze zijn namelijk vervaardigd uit dubbelwandig vuurverzinkt staal met een vulling van PolyUrethaanschuim met vingerknelbeveiliging. Voor extra stevigheid bestaat een paneel maar liefst uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim isolatie
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating, gegarandeerd langdurig kleurechtheid zonder onderhoud

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij onze garagedeuren

De productie van onze deuren vindt plaats volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Daarnaast zijn onze deuren getest om te voldoen aan de strenge CE-normeringen volgens de Europese standaard EN 13241-1. Onze panelen zijn bovendien voorzien met een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en componenten die een veilig gebruik garanderen. Tot slot stelt ons kwaliteitssysteem en onze jarenlange ervaring ons in staat om hoogwaardige garagedeuren in topkwaliteit te leveren in Oss.

Bestel nu uw nieuwe garagedeuren in Oss

Heeft u behoefte aan nieuwe, stevige en kwalitatieve deuren in Oss? U kunt geheel zelfstandig online aangeven welke deuren u wenst. Van de maatvoering, de kleur, eventuele vensters, tot de vering en de afwerking. Bestel direct uw ideale deuren of vul ons online contactformulier in voor meer informatie. Bellen mag naar 085-3030296, mailen kan naar contact@jkgaragedeuren.nl. Wij helpen u graag aan optimale garagedeuren in Oss!