Garagedeuren Ravenstein

/Garagedeuren Ravenstein

Interesse in onze garagedeuren?

Heeft u behoefte aan nieuwe, veilige en kwalitatieve garagedeuren in Ravenstein? Schakel JK Garagedeuren in. Wij leveren graag een Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) deur voor uw garage in Ravenstein. Vul uw wensen direct in en ontdek snel, simpel en gemakkelijk welke deur voor uw garage ideaal is. U ziet direct welke scherpe prijzen wij vragen voor onze deuren. Welke garagedeuren mogen naar Ravenstein?

Verschillende soorten garagedeuren

Wij leveren grofweg gezegd 3 soorten deuren in Ravenstein. Onze meest eenvoudige deur is de Budget deur. Dit is een witte deur van 30 mm dik, uitgevoerd met extensieveren en te bestellen in enkele standaard maten. Heeft u behoefte aan wat meer opties? Kies dan voor onze Standaard deur. Wederom voorzien van extensieveren, maar 40 mm dik en leverbaar in elke kleur en maat (tot maximaal 300 cm breed en 250 cm hoog). Echt mooi maatwerk ziet u terug in onze DeLuxe deur. Wederom 40 mm dik, maar uitgevoerd met torsieveren, leverbaar tot maar liefst 600 cm breed en 300 cm hoog en in elke kleur én metallic lak te bestellen. Welke deur wilt u?

Hieruit bestaan onze deuren in Ravenstein

Onze deuren worden allemaal gerealiseerd met een uiterst stevige constructie. Deze kracht begint al bij de samenstelling van de panelen. Deze zijn namelijk opgesteld uit maar liefst zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren Ravenstein

Garagedeuren die aan alle eisen voldoen

Onze deuren zijn zowel kwalitatief als veilig. Wij kunnen dit onderstrepen doordat ze ten eerste voldoen aan alle CE-normeringen. Daarnaast produceren wij onze deuren volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Ook worden al onze deuren getest volgens de Europese standaard EN 13241-1. En zijn ze voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Dus als u behoefte heeft aan kwalitatieve en veilige deuren in Ravenstein, dan bieden onze hoogwaardige garagedeuren de uitkomst!

Wij realiseren graag uw garagedeuren in Ravenstein op maat

Geef in enkele stappen aan welke deuren u wenst in Ravenstein. Selecteer uiterst eenvoudig onder andere welke maatvoering, kleur, vering, montagewijze of afwerking u wenst en wij tonen u direct onze lage prijzen. Vragen of behoefte aan informatie of een afspraak? Bel naar 085-3030296, mail naar contact@jkgaragedeuren.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw professionele partner voor garagedeuren in Ravenstein!