Garagedeuren Rosmalen

/Garagedeuren Rosmalen

Behoefte aan betaalbare garagedeuren?

Als u op zoek bent naar goede garagedeuren in omgeving Rosmalen, hoeft u niet meer verder te zoeken. U heeft namelijk JK Garagedeuren gevonden. Uw betrouwbare en betaalbare partner. Wat voor een deur wenst u in Rosmalen? Via ons kunt u een Budget (R30), Standaard (R40) en DeLuxe (TL) deur aanschaffen. Snel, simpel en gemakkelijk. U selecteert wat u wilt, wij tonen u direct de prijs. Kom langs in onze showroom of bestel direct uw ideale garagedeuren voor in Rosmalen.

Veel keuze in garagedeuren

Wij hebben voor iedereen in Rosmalen de ideale garagedeur. Wat uw budget ook is. Kies bijvoorbeeld onze Budget deur, als u genoeg heeft aan een eenvoudige, witte deur, van 30 mm dik, in een standaard maat, uitgevoerd met extensieveren. Heeft u iets meer eisen? Dan biedt onze Standaard deur wellicht uitkomst. Deze is ook uitgevoerd met extensieveren, maar is 40 mm dik en in elke kleur te bestellen. Bovendien kunt u deze op maat bestellen tot maximaal 300 cm breed en 250 cm hoog. De laatste optie, deur DeLuxe, is uitgevoerd met torsieveren, in elke kleur en metallic lak te bestellen en reikt tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Welke deur mogen wij voor u realiseren?

Informatie over de stevigheid van uw nieuwe deur in Rosmalen

Onze deuren staan bekend om hun zeer solide verbinding en stevige constructie. Dat is ook niet zo vreemd. Een paneel van onze garagedeur is namelijk opgebouwd uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren Rosmalen

Onze garagedeuren staan voor kwaliteit en veiligheid

Onze deuren voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo verloopt de productie volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Ze worden allemaal uitvoerig getest volgens de Europese standaard EN 13241-1. En ze voldoen aan de CE-normeringen. Ook voorzien wij elke deur van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Wilt u in Rosmalen hoogwaardige garagedeuren die gerealiseerd zijn aan de hand van een bewezen kwaliteitssysteem? Schakel ons dan in als uw professionele partner.

Wij leveren ook garagedeuren in Rosmalen

Geef online aan welke garagedeur u zou willen hebben in Rosmalen. U hoeft enkel aan te geven welke maatvoering, kleur, vering, (eventuele) vensters, montagewijze en afwerking u wenst. Wij tonen u dan direct een scherpe prijs voor uw nieuwe deur. Wilt u deze bestellen? Neem contact met ons op via ons online contactformulier, 085-3030296 of contact@jkgaragedeuren.nl. Dan beschikt uw garage straks over de veiligste en meest kwalitatieve garagedeuren van Rosmalen!