Garagedeuren Schaijk

/Garagedeuren Schaijk

Kwalitatieve, betaalbare garagedeuren

Bent u op zoek naar nieuwe, veilige en kwalitatieve garagedeuren in Schaijk? Bekijk dan het aanbod van JK Garagedeuren. Wij hebben voor elke garage in Schaijk de juiste deur. U kunt kiezen tussen een Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) deur. Ontdek snel, simpel en gemakkelijk welke deur voor uw garage ideaal is, via onze online configuratie. Kies de gewenste opties, dan tonen wij direct de scherpe prijs. Benader ons direct als u vragen heeft over ons aanbod garagedeuren in Schaijk.

Drie soorten garagedeuren

Onze deuren voor in Schaijk zijn grofweg onder te verdelen in 3 soorten. De meest eenvoudige is de Budget deur. Deze is wit, uitgevoerd met extensieveren en 30 mm dik. U kunt deze in enkele standaard maten bestellen. Onze Standaard deur heeft al wat meer opties. Deze is ook voorzien van extensieveren, maar is 40 mm dik en kan in elke kleur en maat (tot maximaal 300 cm breed en 250 cm hoog) geleverd worden. Heeft u behoefte aan echt mooi maatwerk? Kies dan voor een DeLuxe deur. Deze is ook 40 mm dik, maar uitgevoerd met torsieveren, in elke kleur en metallic lak te bestellen en leverbaar tot maar liefst 600 cm breed en 300 cm hoog. Waar kiest u voor?

De bestanddelen van onze deuren in Schaijk

Wij zorgen ervoor dat onze deuren enorm veel kunnen verdragen. Zo geven wij ze een solide basis en realiseren wij ze in een stevige constructie. Een paneel van onze garagedeur is opgesteld uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren

Onze garagedeuren voldoen aan alle eisen

Als u kiest voor onze kwalitatieve en veilige deuren, heeft u deuren die volledig voldoen aan alle CE-normeringen. Wij produceren onze deuren volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Wij testen onze deuren volgens de Europese standaard EN 13241-1. En wij voorzien elke deur van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Kortom, als u veilige en kwalitatieve deuren wenst in Schaijk, laat ons dan onze hoogwaardige garagedeuren bij u installeren!

Uw partner voor garagedeuren in Schaijk

Via onze online configurator kunt u in enkele stappen aangeven welke deuren u wenst in Schaijk. Welke maatvoering, kleur, vering, montagewijze of afwerking wenst u? Vul het in en ontdek direct onze lage prijzen. Benader ons voor een afspraak via 085-3030296, via contact@jkgaragedeuren.nl of via ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan onze veilige en kwalitatieve garagedeuren in Schaijk!