Garagedeuren Schijndel

/Garagedeuren Schijndel

Nieuwe garagedeuren in enkele minuten

Wilt u nieuwe garagedeuren in Schijndel? Vul dan in enkele minuten online in bij JK Garagedeuren wat uw wensen zijn in Schijndel. Dit kan zeer simpel, gemakkelijk en wij tonen u direct een heldere prijs. Maak vervolgens een afspraak met deze betrouwbare en ervaren leverancier als u geïnteresseerd bent. Wij bieden een Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) deur aan. Lees onderstaande informatie, kom langs in onze showroom of bestel meteen uw ideale garagedeuren in Schijndel.

Meer informatie over onze garagedeuren

Weet u al welk soort deur u behoeft in Schijndel? Onze meest voordelige optie is de Budget deur. Deze is 30 mm dik, uitgevoerd met extensieveren en in standaard wit (Ral9016) en in enkele standaard maten te bestellen. Onze deuren van het type Standaard zijn 40 mm dik, voorzien van extensieveren, te bestellen in elke kleur en leverbaar tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Onze meest exclusieve deur is de DeLuxe deur. Deze is 40 mm dik, uitgevoerd met torsieveren en leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Bovendien is deze te bestellen in elke kleur en zelfs in metallic lakken en specials. Wat heeft uw voorkeur?

Garagedeuren Schijndel

Hieruit bestaat straks uw deur in Schijndel

Omdat een garagedeur veel moet kunnen verduren, realiseren wij onze deuren met een zeer solide verbinding en een uiterst stevige constructie. Een paneel bestaat bijvoorbeeld standaard uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim isolatie
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Onze garagedeuren beloven kwaliteit en veiligheid

U weet met onze deuren zeker te zijn van kwaliteit en veiligheid. Zo voldoen ze aan alle gestelde eisen. Ze zijn geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard, getest volgens de Europese standaard EN 13241-1 en voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en componenten die een veilig gebruik garanderen. Hierdoor voldoen ze aan alle CE-normeringen. Omdat wij al sinds onze start ons kwaliteitssysteem hanteren en inmiddels jarenlang ervaring hebben opgebouwd, zijn wij uw ideale partner in Schijndel voor de realisatie van hoogwaardige garagedeuren.

Schakel ons in voor nieuwe garagedeuren in Schijndel

Configureer eenvoudig online welke garagedeur volledig voldoet aan uw wensen in Schijndel. Selecteer onder andere de maatvoering, de kleur, de vering, de (eventuele) vensters, de montage en de afwerking. Bent u geïnteresseerd in de lage prijs die u direct getoond wordt? Maak een afspraak met ons via ons online contactformulier, bel naar 085-3030296 of mail naar contact@jkgaragedeuren.nl. Wij zijn uw betrouwbare leverancier van garagedeuren in Schijndel!