Garagedeuren Uden

/Garagedeuren Uden

Wij realiseren graag uw nieuwe garagedeuren

Uw nieuwe garagedeuren in Uden bestelt u gewoon online bij JK Garagedeuren. Via ons kunt u simpel, snel en gemakkelijk uw ideale deuren configureren. Wij staan al jaren bekend als een betrouwbare en ervaren leverancier van deuren. Wilt u de Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) bevestigen aan uw garage in Uden? Lees verder, bezoek onze showroom of bestel direct uw ideale garagedeuren voor in Uden.

Informatie over onze garagedeuren

Voor elke garage in Uden hebben wij de geschikte deuren. Om dit mogelijk te maken bieden wij 3 soorten deuren aan. Zo zijn de Budget deuren 30 mm dik en uitgevoerd met extensieveren. Deze deuren zijn in standaard wit (Ral9016) en in enkele standaard maten te bestellen. De deuren met type Standaard zijn 40 mm dik en ook voorzien van extensieveren. U kunt deze in elke kleur bestellen tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Onze meest bijzondere deuren zijn de DeLuxe deuren. Deze zijn 40 mm dik, uitgevoerd met torsieveren, leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog en te bestellen in elke kleur en in metallic lakken en specials. Waar kiest u voor?

Garagedeuren Uden

Ga voor stevige deuren in Uden

Een garagedeur moet behoorlijk wat kunnen verduren. Weer en wind bijvoorbeeld, maar ook moet hij ongenodigden buitenhouden. Wees gerust, onze deuren zijn zeer stevig en zijn gerealiseerd met een solide constructie. Hierbij een opsomming van alle zes de bestanddelen van een paneel:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim isolatie
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Onze garagedeuren staan voor kwaliteit en veiligheid

Onze deuren voldoen aan alle gestelde eisen. Zo zijn ze geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Ook is uitvoerig getest of ze voldoen aan de strenge CE-normeringen volgens de Europese standaard EN 13241-1. De veiligheid is terug te zien in het feit dat onze deuren voorzien zijn van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en componenten die een veilig gebruik garanderen. U begrijpt, dankzij ons kwaliteitssysteem en onze jarenlange ervaring, kunnen wij ook in Uden hoogwaardige garagedeuren in topkwaliteit leveren.

Het bestellen van uw nieuwe garagedeuren in Uden

Via ons kunt u in slechts enkele minuten geheel zelfstandig stevige en kwalitatieve deuren voor in Uden bestellen. Elke optie kiest u volledig zelf. Van de maatvoering, de kleur, de vering, de (eventuele) vensters, de montage tot de afwerking. Bestel nu direct! Heeft u vragen? Laat die achter op ons online contactformulier, bel naar 085-3030296 of mail naar contact@jkgaragedeuren.nl. Wij zijn uw professionele partner voor garagedeuren in Uden!