Garagedeuren Veghel

/Garagedeuren Veghel

Op zoek naar kwalitatieve garagedeuren?

Wilt u nieuwe, veilige en kwalitatieve garagedeuren in Veghel? Dan bent u bij JK Garagedeuren aan het juiste adres. Wij creëren graag voor elke garage in Veghel de juiste deur. Dit kan een Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) deur zijn. Welke voor u ideaal is, ontdekt u snel, simpel en gemakkelijk via onze online configuratie. Selecteer uw wensen en ontdek direct de scherpe prijs. Wij maken graag een afspraak met u, zodat wij straks de juiste garagedeuren in Veghel kunnen leveren.

Drie basiskeuzes aan garagedeuren

Wij bieden kortweg gezegd 3 soorten deuren aan voor in Berghem. De voordeligste optie is de Budget deur. Dit is een eenvoudige, witte deur, van 30 mm dik. Deze is in standaard maten te bestellen en uitgevoerd met extensieveren. Wilt u kiezen uit iets meer opties? Dan is er de Standaard deur. Wederom met extensieveren, maar deze is 40 mm dik en in elke kleur en maat (tot maximaal 300 cm breed en 250 cm hoog) leverbaar. Voor het echte maatwerk, kunt u het beste de DeLuxe deur bestellen. Uitgevoerd met torsieveren, in elke kleur en metallic lak te bestellen en leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Wat zijn uw wensen?

Waarom kiezen voor een deur van ons in Veghel?

Onze deuren kunnen enorm veel verdragen. Wij maken ze zeer sterk, met een solide basis en een stevige constructie. Zo bestaat een paneel van onze garagedeur uit de volgende zes bestanddelen:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren die voldoen aan alle eisen

U wilt uiteraard de beste deuren voor uw garage. Kies dan voor onze kwalitatieve en veilige deuren. Deze zijn namelijk geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Ook worden ze uitvoerig getest volgens de Europese standaard EN 13241-1. Een logisch gevolg is dat ze compleet voldoen aan alle CE-normeringen. Ook veiligheid is opgenomen in ons kwaliteitssysteem. Elke deur van ons is voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Kortom, laat ons ook in Veghel hoogwaardige garagedeuren installeren!

Voor betaalbare en kwalitatieve garagedeuren in Veghel

Selecteer nu via onze online configuratie welke deuren u wenst in Veghel. Kies onder andere een bepaalde maatvoering, kleur, vering, montagewijze en afwerking, en u ziet direct een scherpe prijs. Maak vervolgens een afspraak met ons via 085-3030296, via contact@jkgaragedeuren.nl of via ons online contactformulier. Wij komen graag onze veilige en kwalitatieve garagedeuren leveren in Veghel!