Garagedeuren Vinkel

/Garagedeuren Vinkel

Interesse in nieuwe garagedeuren?

Heeft u behoefte aan nieuwe garagedeuren in Vinkel? Bekijk dan eens het assortiment van JK Garagedeuren. Bij ons kunt u zelf simpel, snel en makkelijk online configureren welke deur u wenst. Als betrouwbare en ervaren leverancier bieden wij de deuren Budget (R30), Standaard (R40) en DeLuxe (TL) aan. Al een idee welke u wenst in Vinkel? Wij inspireren en adviseren u graag over de mogelijkheden van garagedeuren in Vinkel.

Drie verschillende garagedeuren

Wij voorzien graag elke garage in Vinkel met een perfect passende deur. Daarom bieden wij 3 verschillende varianten aan. Te beginnen met de Budget deuren. Deze zijn standaard wit (Ral9016), uitgevoerd met extensieveren, 30 mm dik en in enkele standaard maten te bestellen. Onze Standaard deuren daarentegen zijn 40 mm dik, bestelbaar in elke kleur en leverbaar tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Ook deze zijn uitgevoerd met extensieveren. Als u kiest voor een DeLuxe deur, dan heeft u een deur die uitgevoerd is met torsieveren. Deze deur is 40 mm dik, te bestellen in elke kleur en metallic lak en leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Heeft u al een duidelijke voorkeur?

Wat onze deuren zo stevig maakt in Vinkel

Ons uitgangspunt is dat u optimaal kunt vertrouwen op uw deuren. Daarom maken wij ze onderhoudsvrij en zorgen we ervoor dat de kleurechtheid jarenlang aanhoudt. Dit realiseren we door de panelen van onze deuren op te bouwen uit zes essentiële componenten:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim (voor isolatie)
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating (gegarandeerd langdurig kleurechtheid zonder onderhoud)

Garagedeuren Vinkel

Onze garagedeuren zijn zowel kwalitatief als veilig

Wij produceren alleen maar deuren die volkomen kwalitatief en veilig zijn. Zo worden ze geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Ook testen wij uitvoerig dat onze deuren voldoen aan de strenge CE-normeringen volgens de Europese standaard EN 13241-1. De veiligheid van onze deuren garanderen wij door ze te voorzien van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Vertrouw ook in ons kwaliteitssysteem en laat ons in Vinkel hoogwaardige garagedeuren leveren.

Toe aan nieuwe garagedeuren in Vinkel?

Bent u toe aan nieuwe, kwalitatieve deuren in Vinkel? Selecteer dan wat uw wensen zijn en ontdek direct wat er zoal mogelijk is, tegen zeer scherpe prijzen. U kunt werkelijk alle opties aangeven. Van de maatvoering en de kleur, tot de vering en de afwerking. Heeft u vragen? Laat dan een bericht achter op ons online contactformulier. Of maak direct een afspraak via 085-3030296 of contact@jkgaragedeuren.nl. Bij ons vindt u uw ideale garagedeuren voor in Vinkel!