Rolluiken Nijmegen

/Rolluiken Nijmegen

Wilt u rolluiken in Nijmegen?

Als u rolluiken aanschaft, wilt u dat deze voor meerdere jaren mee kunnen gaan. JK Rolluiken kan dit voor u realiseren. Wij werken met de producten van HEROAL en de verschillende onderdelen hiervan zijn gemaakt van 100% aluminium. Ook heeft u bij ons de keuze uit 12 lamellen. Wilt u andere kleur? Bij ons heeft u de keuze uit 11 kastkleuren. Zo heeft u een ruime keuze en krijgt u de kwaliteit die u wenst in Nijmegen. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie op onze producten. Dit geldt ook voor motoren die hierbij horen. Onze producten zijn gemaakt van Duitse onderdelen. Zo krijgt u Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Vraagt uw situatie om maatwerk? Bespreek dit dan met ons, zodat wij met een passende oplossing kunnen komen.

De populariteit van rolluiken

Rolluiken zijn zeer populair in Nederland, zo ook in Nijmegen. Dit komt mede door hun praktische en veelzijdige karakter. Onze producten kunnen strak langs uw ramen gemonteerd worden. Zoals wij eerder vermeldden, bestaan onze producten uit 100% aluminium onderdelen. Het grote voordeel hiervan, is dat zij beter isoleren dan de kunststof versie. Bestel uw rolluiken vanuit Nijmegen.

Wij bezorgen rolluiken in Nijmegen

Als u het wenst, kan uw bestelling bezorgd worden bij u in Nijmegen. Wij bezorgen uw bestelling in Nijmegen tussen 09.00 en 18.00 van dinsdag t/m zaterdag. Het kan zijn dat op drukke dagen uw bestelling ‘s avonds wordt bezorgd. Wij brengen 30 euro in rekening voor bezorging in de regio. Bent u niet woonzaam in de omgeving van Nijmegen? Dan brengen wij extra kosten in rekening. Benader ons en vertel waar u vandaan komt, zodat wij u kunnen vertellen wat de extra kosten zijn.

Nijmegen

Meer informatie over JK Rolluiken?

Bent u nieuwsgierig geworden over de producten en diensten van ons bedrijf? Wilt u eerst meer informatie ontvangen of wilt u eerst uw vragen beantwoord zien voordat u een aanschaf doet? Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze. Maak ook gebruik van onze ervaring en vraag naar welk product het meest geschikt is voor uw situatie. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-3030296. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar contact@jkrolluiken.nl. U krijgt de rolluiken in Nijmegen die u zoekt.