Rolluiken Rosmalen

/Rolluiken Rosmalen

Op zoek naar rolluiken in Rosmalen

Voordat u rolluiken aanschaft, kan het zijn dat u zich eerst wilt oriënteren in het aanbod hiervan. Vraag dan JK Rolluiken om advies, zodat u uw keuze kunt maken. Kiest u voor ons, dan kiest u voor de producten van HEROAL. De onderdelen van dit product bestaan uit 100% aluminium. Wilt u een ruime keuze uit lamellen? Bij ons heeft u de keuze uit 12 verschillende lamellen. Maar ook heeft u de keuze uit 11 kastkleuren. Hierdoor kunt u kiezen uit wat het best bij uw situatie in Rosmalen past. Doordat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, krijgt u bij ons 5 jaar fabrieksgarantie en deze garantie geldt ook voor de motoren. Wij gebruiken onderdelen van Duitse makelij. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Wilt u maatwerk? Bespreek met ons de mogelijkheden hiervan.

Rolluiken zijn populair

Wist u dat rolluiken een populaire aankoop zijn? Dit product is veelzijdig en praktisch. Bespreek met ons wat de mogelijkheden voor u zijn in Rosmalen. Wij zorgen ervoor dat onze producten vakkundig geplaatst worden. Doordat wij van aluminium onderdelen gebruik maken, heeft u een betere isolatie dan wanneer u kiest voor kunststof. Wij leveren rolluiken in Nijmegen als u dit wenst.

JK Rolluiken bezorgt in Nijmegen

Wilt u dat wij onze producten bezorgen bij u in Rosmalen? Dit doen wij graag. U bestelling in Rosmalen wordt bezorgd tussen 09.00 en 18.00. Wij bezorgen van dinsdag t/m zaterdag. Houd er ook rekening mee dat op drukke dagen uw bestelling pas ‘s avonds wordt bezorgd. De kosten van onze bezorgservice bedragen 30 euro. Komt u niet uit de omgeving van Rosmalen, dan zijn de kosten van bezorging hoger. Kiest u voor bezorging buiten de regio? Vraag ons dan naar de exacte kosten hiervan.

Rosmalen

Meer weten over JK Rolluiken?

Wilt u voordat u een aanschaf bij ons doet, meer weten over onze producten en diensten? Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Wij kunnen u ook prima adviseren over wat de beste oplossing is voor uw situatie. Zo kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring. Ons doel is dat u nog jaren kunt genieten van uw aanschaf. U kunt ons bellen op 085-3030296. Maar mailen kan natuurlijk ook naar contact@jkrolluiken.nl. Rolluiken in Rosmalen nodig? Wij hebben wat u zoekt.