Rolluiken Schaijk

/Rolluiken Schaijk

Wilt u rolluiken in Schaijk?

U bent op zoek naar kwaliteit in rolluiken? Dan bent u bij JK Rolluiken aan het juiste adres. Wij werken met de producten van HEROAL en deze zijn gemaakt van 100% aluminium. Wij vinden het ook belangrijk om u veel keuze te bieden. Zo heeft u bij ons de keuze uit 12 soorten lamellen. U kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren. Bestelt u uw producten bij ons bedrijf dan kunt u kiezen uit 11 kastkleuren. Hierdoor vindt u vast en zeker het product dat past bij uw situatie in Schaijk. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden wij ook 5 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie geldt ook voor de motoren die wij leveren. De producten waar wij mee werken zijn van Duitse kwaliteit. Zo kunt u ervan uitgaan dat u het juiste product krijgt voor de juiste prijs. Wilt u eerst advies ontvangen voor u een beslissing maakt? Geen probleem, wij adviseren u graag.

De populariteit van rolluiken

Het overgrote deel van de Nederlanders kiest voor rolluiken. Wat is de reden hiervoor? Ze zijn onder ander makkelijk in het gebruik, gaan veel jaren mee en zijn isolerend. Bent u overtuigd van de voordelen van rolluiken? Bestel deze dan vanuit Schaijk. Wij zullen de rolluiken in Schaijk bezorgen.

Bezorging rolluiken in Schaijk

Wij kunnen de bestelde producten bezorgen bij u in Schaijk. Heeft u een bestelling geplaatst vanuit Schaijk? Wij zullen deze dan bezorgen tussen 09.00 en 18.00 van dinsdag t/m zaterdag. Houd er echter wel rekening mee dat uw bestelling op drukke dagen later bezorgd kan worden bij u in Schaijk. De kosten voor bezorging binnen de regio zijn 30 euro. Wilt u een bezorging buiten de regio? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Wilt u weten wat deze kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

Schaijk

Neem contact met ons op

Om u de producten te leveren die u wenst, adviseren wij u graag. Zo weet u dat een expert u helpt met het maken van de juiste keuze. Ons doel is dat u nog jaren kunt genieten van onze producten. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 085-3030296. U kunt ook een mail sturen naar contact@jkrolluiken.nl.. U wilt rolluiken in Schaijk? De beste producten vindt u bij ons.