Rolluiken Uden

/Rolluiken Uden

Rolluiken, bezorgd in Uden

Wilt u rolluiken van een hoge kwaliteit? Dan bent u bij JK Rolluiken aan het juiste adres. De producten die wij aanbieden, zijn van het merk HEROAL. Deze zijn gemaakt van 100% aluminium onderdelen. U heeft zelfs de keuze uit uit 12 verschillende lamellen. Wilt u een andere kastkleur? Bij ons heeft u de keuze uit 11 kastkleuren. Zo krijgt u HEROAL kwaliteit in Uden zonder teveel te betalen. Ook geeft ons bedrijf 5 jaar fabrieksgarantie op onze producten. Binnen deze garantie vallen ook de motoren die wij aanbieden. Onze rolluiken zijn gemaakt van Duitse onderdelen. Zo weet u dat u de kwaliteit krijgt die u wenst. Doordat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze producten geven wij garantie. Vraagt uw situatie om maatwerk? Bespreek dit dan met ons, zodat wij hierop kunnen inspelen.

Uden

Rolluiken in Uden en uw voordelen

Is uw keuze gevallen op JK Rolluiken? Dan krijgt u bij ons de volgende voordelen:

  • Anti-inkijk
  • Geluidswerend
  • Isolerend
  • Zonwerend
  • Inbraakveilig

Zoals u merkt bieden onze producten vele voordelen. Wilt u onze producten in Uden bestellen? Benader ons dan, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en meer informatie kunnen geven.

Uw rolluiken in Uden

Ons bedrijf biedt de mogelijkheid om de producten die u bestelt, te leveren bij u aan huis in Uden. De bezorging van uw producten in Uden wordt gedaan tussen 09.00 en 18.00 van dinsdag t/m zaterdag. Tijdens drukke dagen kan het voorkomen dat wij uw bestelling pas in de avond bezorgen. Bezorging is echter niet kosteloos. Wij brengen 30 euro in rekening voor bezorging in de regio. Bent u niet woonzaam in de omgeving van Uden? Dan zijn de bezorgkosten hoger. Neem contact op met ons, zodat wij u informatie kunnen geven over wat de kosten van bezorging buiten de regio zijn.

Contact met JK Rolluiken

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten? Of is uw keuze al gevallen op één van onze producten? Benader ons bedrijf dan, zodat wij u informatie en advies kunnen geven. Wij kunnen u adviseren over welke producten geschikt zijn voor uw situatie. Zo bent u verzekerd van de beste aankoop. Ons doel is dat u nog jaren kunt genieten van onze producten. Meer informatie ontvangen of heeft u vragen? U kunt ons telefonisch benaderen op 085-3030296. Ook kunt u een mail sturen naar contact@jkrolluiken.nl. . Wij leveren uw rolluiken in Uden.