Rolluiken Wijchen

/Rolluiken Wijchen

Op zoek naar rolluiken in Wijchen?

Wilt u ook rolluiken waar u jaren van kunt genieten met een hoge kwaliteit? Kom dan langs bij JK Rolluiken. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze. Wij werken met de producten van HEROAL. Deze zijn gemaakt van 100% aluminium onderdelen en u kunt zelfs kiezen uit verschillende soorten lamellen. Zo hebben wij in ons assortiment 12 verschillende soorten lamellen. Maar ook als u een andere kleur wenst, is dit mogelijk. Wij bieden u de keuze uit 11 kastkleuren. Bespreek ook met ons wat u wenst met betrekking tot uw situatie in Wijchen. Zo kunnen wij u adviseren over wat in uw situatie de beste oplossing is. Wij bieden 5 jaar fabrieksgarantie op onze producten, zelfs op de motoren die wij leveren. Hierdoor laten wij zien dat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Onze producten worden gefabriceerd in Duitsland. Zo krijgt u Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Rolluiken zijn populair in Nederland

Valt u het ook op dat veel huizen in Nederland rolluiken hebben? Dat komt doordat deze makkelijk zijn in het gebruik en ze werken ook nog eens isolerend. De rolluiken die wij aanbieden zijn ook nog eens van hoge kwaliteit. Heeft u al een keuze gemaakt voor uw woning in Wijchen? Plaats dan uw bestelling en wij bezorgen de rolluiken in Wijchen.

Laat uw rolluiken in Wijchen bezorgen

Wilt u een bestelling laten bezorgen bij u in Wijchen? Dit doen wij graag voor u. Als u een bestelling plaatst vanuit Wijchen, bezorgen wij tussen 09.00 en 18.00 van dinsdag t/m zaterdag. Houd er echter rekening mee dat op drukke dagen de bestelling pas later op de dag geleverd wordt. Als u kiest voor bezorging in Wijchen zijn hier ook kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen 30 euro. Ook bezorgen wij buiten de regio, echter zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Wilt u weten wat de kosten zijn voor bezorging in uw woonplaats? Benader ons zodat wij u de prijs kunnen geven.

Rolluiken Wijchen

Vraag om advies

Voordat u een aanschaf doet, vraag ons om advies. Door onze ervaring en kennis van onze producten kunnen wij u een prima advies geven. Wij hebben veel tevreden klanten en dit willen wij ook bij u bewerkstelligen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Dan kunt u bellen naar 085-3030296. Ook kunt u een mail sturen naar contact@jkrolluiken.nl. Op zoek naar rolluiken in Wijchen? Wij hebben wat u zoekt.