Garagedeuren Wijchen

/Garagedeuren Wijchen

Behoefte aan nieuwe garagedeuren?

Heeft u interesse in nieuwe garagedeuren in Wijchen? Wij wijzen u graag op het ruime assortiment van JK Garagedeuren. Geef eigenhandig simpel, snel en makkelijk online aan welke opties u voor uw deur wenst. U komt dan automatisch uit bij een Budget (R30), Standaard (R40) of DeLuxe (TL) deur. Heeft u al een idee van wat u wenst in Wijchen? Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden van garagedeuren in Wijchen te bespreken.

Drie basisopties in garagedeuren

Vanwege onze ruime collectie, kunnen wij elke garage in Wijchen voorzien van een perfect passende deur. Onze deuren zijn opgedeeld in 3 basisopties. Zo is er de Budget deur. Deze is wit (Ral9016), uitgevoerd met extensieveren, 30 mm dik en in enkele standaard maten leverbaar. Iets meer opties heeft onze Standaard deur. Deze is 40 mm dik, bestelbaar in elke kleur en kan reiken tot 300 cm breed en 250 cm hoog. Ook deze is voorzien van extensieveren. Onze meest exclusieve optie is de DeLuxe deur. Deze is uitgevoerd met torsieveren. Verder zijn deze deuren 40 mm dik, te bestellen in elke kleur en metallic lak en leverbaar tot 600 cm breed en 300 cm hoog. Al een idee welke variant u wilt?

Wat onze deuren in Wijchen zo sterk maakt

Onze deuren staan bekend als zeer stevig, solide en sterk. Dit maakt ze onder andere onderhoudsvrij. Daarnaast houdt de kleurechtheid jarenlang aan. Al deze mooie eigenschappen zijn te danken aan de constructie van onze panelen. Deze zijn opgebouwd uit de volgende zes essentiële componenten:

  • CFK vrije PolyUrethaanschuim (voor isolatie)
  • Staal
  • Zinklaag
  • Primer
  • UV-bestendige coating
  • Polyester coating

Garagedeuren Wijchen

Kwalitatieve en veilige garagedeuren

Onze deuren zijn volkomen kwalitatief en veilig. Deze waarden kunnen we onderstrepen dankzij ons bewezen kwaliteitssysteem. De productie van onze deuren verloopt bijvoorbeeld volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsstandaard. Dankzij uitvoerige testen weten we dat onze deuren voldoen aan de strenge CE-normeringen volgens de Europese standaard EN 13241-1. En we voorzien elke deur van een vingerknelbeveiliging, veerbreuk beveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen. Schakel ons in vanuit Wijchen voor hoogwaardige garagedeuren!

Interesse in nieuwe garagedeuren in Wijchen?

Overweegt u nieuwe deuren voor uw garage in Wijchen te bestellen? Kies dan voor de kwalitatieve, veilige én betaalbare deuren van ons. Selecteer de gewenste maatvoering, kleur, vering, montage en afwerking en ontdek direct onze lage prijzen. Maak een afspraak met ons door een bericht achter te laten op ons online contactformulier, bel naar 085-3030296 of mail naar contact@jkgaragedeuren.nl. Wij voorzien uw garage graag van de meest optimale garagedeuren van Wijchen!